Visste du att...

Nya Iphone är här – Iphone X

Iphone X heter den hetaste telefonen som Apple meddelade idag. Ganska naturligt när Iphone firar 10 år i år egentligen, alltså Iphone X. Och det uttalades som 10, fast på engelska, på deras evenemang idag.

Det kommer stå spaltmeter om telefonen på tusentals sidor, men idag handlar det bara om vad telefonen innehåller, och det kan lika väl Apple berätta. Specifikationerna hittar du här. Bilden under visar hur den ser ut, och behöver inte gås in på närmare heller.

Priserna för telefonerna, de kan man dock ta upp, för de är de dyraste telefonerna hittills, om man bortser från diverse lyxlurar som släppts. För versionen med 64GB lagring får man hosta upp 11 495 kronor! Vill man ha 256GB, då kostar den 13 195 kronor! Helt galet!

I USA kostar den mindre 999 Dollar och den större 1149 Dollar. Det är en hel del billigare med dagens Dollarkurs som hamnat under åtta kronor för första gången på länge.

Läs allt om Iphone X på Apples hemsida.

Iphone X

I och med att den är så dyr kan det vara värt att titta på skal också om du är spekulant. Här är ett från Catalyst som dök upp i mailen när den här artikeln skrevs.

Apple presenterade även en Iphone 8, vilket jag totalt missade när jag såg X-modellen. Men det är en telefon lika många andra som känns gammal redan dag ett. Eller vi är inte ens vid dag ett. Den har gigantisk kant runt skärmen och det är ju något vi snabbt lärt oss att inte gilla. Den kommer i 4,7 och 5,5 tums skärm, och även där är priset saftigt. Den mindre kostar 7995kr för 64GB och 9695kr för 256GB, för 5,5 tum är priset 9095kr respektive 10795kr. Även det galet mycket om än mindre än för X:et. Läs mer om Iphone 8 här.

Lämna ett svar