Visste du att...

Ubisoft öppnar studio i Stockholm och söker folk

Ubisoft öppnar en studio i Stockholm och söker till den 100 personer, det vill säga att de börjar i princip från ruta ett och bygger en hel studio. Som ansvarig för studion blir Patrick Bach (kan ha fått fram fel bild via Google), som tidigare varit studiochef på DICE.

”Ubisoft has identified Sweden, specifically Stockholm, as the next city to follow suit. With Patrick Bach, former studio manager of EA DICE in Stockholm, at the helm, Ubisoft Stockholm will work closely with the team at Massive in Malmö on AAA projects.”

Bach själv förklarar utmaningen på Ubisoft på följande vis ”When talking to Ubisoft about values and goals I noticed that we shared a lot of thinking, especially when it came to the creative and practical process of making games. I feel like I will be able to use my potential in a new and different way in the Ubisoft family.”

Läs mer på Ubis blog.

Lämna ett svar