Visste du att...

Samsung Note 8 – alla läckor hittills summerade

Det här sägs vara fakta, men det blir inte fakta till Samsung själva sagt det.

Så, Galaxy Note 8. Bilder nedan.

Den är stor. Tre centimeter högre än S8 Plus som är rätt stor även den. 162,5 lång, 74,6 mm bred och 8,5 mm tjock. Displayen är 6,3 tum, vilket dock bara är 0,1 tum större än S8 Plus. Det blir i alla fall 18,5×9-displayformat med 1440p ALMOLED. I och med ytan är större innebär det lite mindre rundade hörn.

I USA får den en Snapdragon 835, i resten av världen Exynos 8895. 6GB Ram, 64GB lagring som kan expanderas med ett MicroSD-kort. Två kameror, som nu blivit något som efterfrågas av många plötsligt, och är första gången som Samsung släpper en telefon med det. Kameran är på 12MP och den främre på 8MP.

Batteriet är dock bara 3300mAh, vilket känns lite klent även om det kan snabbladdas via USB-C. De flesta önskar större batteri, men det är tydligen inte något som det lyssnas på. Å andra sidan, de gjorde ju ett försök förra året…

Lanseringsfärgerna är Midnattssvart, Lönnträdsguld och Orkidegrå.

Mycket av infon ovan kommer via Evan Blass som verkar veta allt om allt innan andra när det gäller mobiltelefoner.

Lämna ett svar