Visste du att...

Andra säsongen av Telltales Minecraft släpps 15:e augusti

Den 15:e augusti är en dag att markera i kalender för de som längtat efter andra säsongen på Telltale’s Minecraft: Story Mode. Då kommer det till Xbox One, Playstation 4, PC, Mac, Ios och Android.

Andra säsongens första avsnitt heter ”Giant Consequences” och beskrivs som nedan.

”Jesse and the gang survived the Sea Temple, but they brought home a little more than they bargained for: a lost adventurer, a powerful device, and a colossal enemy capable of grinding Beacontown to dust. There may be more to this fearsome foe than meets the eye, but to find out, Jesse – together with a few trusty friends – must embark on another adventure, this time into the icy unknown…”

Andra säsongen kommer att innehålla fem avsnitt och är utvecklat av Telltale i samarbete med svenska Mojang.

Nintendo Switch-ägare behöver inte hänga läpp. De får Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure, vilket innehåller alla avsnitt av första säsongen och allt som man kunde införskaffa till den. Det släpps den 25:e augusti i Europa, den 22:a i USA. Prislappen over there är 39,99 Dollar och vi kan nog förvänta oss samma pris i Euro.

Däremot sägs inget om när andra säsongen kommer till Switch, men de vill förmodligen sälja en i taget för att maximera försäljningen då många säkert skulle hoppa på andra säsongen direkt annars.

Lämna ett svar