Visste du att...

The Walking Dead The Telltale Series sista säsong närmar sig

The Walking Dead: The Telltale Series och dess sista säsong närmar sig. Det meddelade idag Skybound Entertainment och Telltale Games.

Den här veckan sparkar Comic-Con i San Diego igång, det vill säga den största Comic-Con-mässan och även den viktigaste för de som gör film, tv-serier, spel, serietidningar och annat riktakt mot den målgruppen. Det spars inte på krutet för att synas och höras mest på plats. Därför kommer det dyka upp diverse superhjälteutannonseringar med mera. Men nu tillbaka till The Walking Dead.

Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season är arbetsnamnet och den kommer att lanseras under 2018. Huvudfokus kommer att ligga på Clementine.

”It’s going to be an amazing experience. Thank you all so much, from the bottom of my heart,” sade Melissa Hutchison, som är rösten för Clementine sedan 2012. ”It’s been a lot of blood, sweat, and tears, and so much love has been behind this whole experience. Good luck, I’ll be right there with you.”

Konsoler, PC, Mac och mobiler. De säger inget om någon specifik konsol, men vi förmodar Xbox One och PS4, men inte Switch, såvida ingen jättepack med alla säsongerna när Nintendos nya succékonsol.

Lämna ett svar