Visste du att...

Batman: The Enemy Within – The Telltale Series utannonserat

Telltale Games meddelade idag att de, tillsammans med DC och Warner Bros, kommer släppa Batman: The Enemy Within – The Telltale Series. Det är en serie i fem delar med premiär den 8:e augusti.

Episod ett, eller första avsnittet, kommer heta Eniga och vad det innehåller är för oss ett pussel (hohoho!). Spelserien kommer till Xbox One, Playstation 4, Mac och PC, plus att det dyker upp till Iphone och Androider senare i år.

Förutom att köpa det digitalt, kommer även en boxad version att finnas i spelbutiker från och med oktober månad. Den innehåller ett säsongspass, så de episoder som inte finns med i lådan kan laddas ner så snart de är tillgängliga.

”In this latest chapter, both Bruce Wayne and Batman will be forced into precarious new roles. The Riddler has returned to terrorize Gotham City, but his gruesome puzzles merely foreshadow an even greater crisis. With the arrival of a ruthless federal agent and the return of a still nascent Joker, Batman must navigate uneasy alliances while Bruce Wayne undertakes a perilous series of deceptions. Which of Batman’s new allies will you choose to trust? And how deep into the darkness will you let Bruce descend?”

Troy Baker gör rösten för Bruce Wayne (han är också Batman, men säg inget till någon!) och Anthony Ingruber lånar sin stämma till the Joker.

Lämna ett svar