Visste du att...

Maingear och Razer gör dator tillsammans

Maingear som är kända för att göra gamingdatorer meddelade idag att de jobbar med Razer, som i sin tur är kända för att göra – primärt – gamingtillbehör. De gör även laptops och annat som du säkert känner till.

Samarbetet ger oss Maingear R2 Razer Edition, vilket är en stationär dator. Datorn är en kompaktare version, men där inget i kraft prutats på. 4K-grafik, senaste Nvidia- eller AMD-grafikkorten, Intels i7 eller i9, eller AMD:s Ryzen. Självklart senaste SSD-tekniken med en 10TB hårddisk, upp till 32GB Ram och DDR4-minne. Ja, allt det där man måste ha för att bli en bra spelare.

Eller som Maingear säger i sitt pressmeddelande; ”Maingear’s eSports and VR-ready configurations take the guesswork out of building a system.”

“MAINGEAR and RAZER have a joint vision to develop ground breaking products designed specifically for gamers,” säger Wallace Santos, VD Maingear. “No matter your needs, our combined culture of obsessively pushing ourselves to create the best performing hardware possible is a core part of the R2’s DNA.”

“Like our own Razer Blades, Maingear takes a similar no-compromises approach to building PCs,” säger Min-Liang Tan, medgrundare och VD Razer. “Gamers who demand the very best performance in compact form factors will appreciate the craftsmanship and performance offered in Maingear’s R2 Razer Edition.”

Prislappen börjar på 1100 Dollar. Läs mer via www.maingear.com/r2.

Lämna ett svar