Visste du att...

Cyans nya spel Obduction får ett lanseringsdatum

Spokane-baserade studion Cyan är mest kända för Myst och Riven. Snart är de kanske lika kända för sitt nästa spel som heter Obduction. Idag har de meddelat att det släpps den 29:e augusti, vilket är samma vecka som PAX West äger rum några mil bort.

Prislappen landar på 29,99 Dollar och då får köparen både Playstation 4- och Playstation VR-versionen.

”It’s been almost two decades since we created a product for console, and we couldn’t be happier about our return to PlayStation. We’ve been working really hard to craft a special Obduction experience for both PS4 and PSVR, and we’re so excited to get Obduction to our PlayStation fans.“ sade Rand Miller, VD på Cyan.

De som slår till på förbokning får några exklusiva teman och avatarer att använda på sin PS4.

Lämna ett svar