Visste du att...

KFC släpper mobil i begränsad upplaga i Kina

Finger licking good. Kentucky Fried Chicken har funnit i Kina i 30 år och det firar de med att släppa en mobil i begränsad upplaga som de tagit fram tillsammans med Huawei.

KFC har funnits längre än andra snabbmatskedjor i Kina och är till exempel större än McDonald’s. De jobbar också hårt på att behålla sin populäritet och ökade omsättningen med fyra procent förra året. De har släppt spel och andra saker till mobil och har en restaurang i Shanghai där personalen är robotar.

Nu kommer telefonen och i reklmafilmen ser man att kunderna kan spela musik via restaurangens högtalarsystem och det är ju rätt häftigt – så länge de inte börjar spela ”Fuck Like a Beast” (W.A.S.P.) eller annan musik som kan få någon att gå i taket.

Pris, innehåll eller antal enheter som ingår i den begränsade upplagan vet vi inget om just nu. Lite svårt med kinesiskan faktiskt. Bara att vi kallar det kinesiska påvisar nog det.

Lämna ett svar