Visste du att...
Urban Trial Playground
7.5

Urban Trial Playground

Urban Trial Playground är en polerad version av ett klassiskt koncept

Urban Trial Playground är ett simpelt koncept som alltid lyckas rätt bra. Det är lite excitebike över det, men framför allt är det lite av Trials. Ni vet det finska succéspelet som köptes upp av Ubisoft.

Det gäller kort och gott att ta sig från start till mål med sin motorcykel. På vägen kommer man att göra diverse spektakulära hopp och tricks i dessa som genererar poäng. Ju fler poäng, desto fler saker kan man låsa upp i spelet – och så fortsätter det. Det låter lite fattigt, men det räcker för att underhålla timmar.

Man kan spela för att bara ta sig i mål och få fram fler banor. Men när man får in snitsen vill man ofta ha bästa tiden och även klara alla uppdrag som ges på varje bana. Det här gör att man spelar alla banor ett stort antal gånger. Sen blir man lite girig och vill slå sitt förra rekord även om man har fått fullt i allt. Om och om igen.

Jag har ett gott öga för den här typen av spel och det här kommer följa med mig på några framtida flygresor, var så säker.

Spelet är snyggt och känns lite sådär lagom coolt. Konceptet är inte det nyaste, men det underhåller. Gillar du motorcykelspel där man hoppar och ibland studsar fram, då är det här ett spel för dig. Fiska Trials är ett bättre spel, men variation förnöjer.