Visste du att...
7

Space Invaders Invincible Collection

Space Invaders är ett klassiskt spel och under året har det dykt upp ett antal spel under varumärket. Precis som titeln hintar om är Space Invaders Invincible Collection en samling av flera Space Invaders-spel.

Utdaterat
Många av de klassiska spelen är fortfarande charmiga och väcker en hel del minnen, men för att vara ärlig så har de inte klarat tidens tand. Originalet skulle mått bra av att kryddas med lite mer innehåll och kanske lite uppsnabbat tempo. Det finns några varianter som har uppdaterats, men kanske inte tillräckligt. Alla spelen är kul, men kanske inte för en längre tid.

Det finns några spel som inspirerats av Space Invaders och lånar grafisk profil, men är annorlunda. De är nästa de mest underhållande spelen i samlingen. Däribland Lunar Rescue, Space Cyclone och Majestic Twelve.

Allt som allt är Space Invaders Invincible Collection ett trevligt spel, men det är mycket som känns lite utdaterat. Det blir lite förnuft mot känsla i resonemanget. Vill man spela klassiska spel eller spendera tiden på något lite fräschare.