Visste du att...
6

Sniper Elite V2 Remastered

Sniper Elite V2 Remastered

När vi fick Sniper Elite V2 Remastered var det ett spel som vi verkligen såg fram emot, men det byttes snabbt till ett spel vi drog oss för att fortsätta spela.

Sniper Elite V2 Remastered
Man kan tänka att om man gör en ny uppdaterad version av ett spel ska det vara något som man verkligen vill spela i en ny form. Jag har aldrig spelat originalet, men sett en del videos som fungerat som de lockbete de är till för att vara.

Väl med Sniper Elite V2 Remastered i händerna blev jag nästan chockerad över hur motsträvigt spelet är, hur mycket man får anstränga sig för att spela det. Andra liknande spel, även om det nog inte finns några exakta varianter på upplägget, flyter på och man känner sig i kontroll över spelet. Det är inte fallet i Sniper Elite V2 Remastered.

Tuffa effekter – ett par gånger
Det som är utmärkande för Sniper Elite är att man får följa med kulan längs vägen från gevär till den som träffas om det är bra skott. Det här är lite häftigt – ett par gånger. Det är dock tillfredsställande att se sekvenserna, det ska man inte sticka under stolen med.

Sniper Elite V2 Remastered känns utdaterat och inget spel som kommer att vara kvar på min Xbox-hårddisk speciellt länge. Eller, det är redan raderat.

https://youtu.be/MsqHD5J6WI0