Visste du att...
5

Rumble Roses XX

”When in doubt, whip it out” står det på en t-shirt som American Eagle säljer. ”When in doubt, pimp it up” skulle kunna vara Konamis slogan.

Sådärja, nu är vi där igen. Ett spel som är designat för att sälja till patetiska killar. Sexism är bara förnamnet och så snart det ordet används är det någon som måste börja skrika sig hes. Så varsågod.

Rumble Roses XX är ett wrestlingspel som inte bjuder på något extra. Det finns bättre som är betydligt mer underhållande att spela. För att göra det intressant har de kryddat spelet med lättklädda och välsvarvade tjejer. Man kan ändra kameran så man i stort sett kan göra gynekologingrepp och det hela stinker som sushi.

Det finns några roliga grepp och allt som allt är det underhållande i ett par minuter. Mer än så är det inte. Vill du se tuttar rekommenderar vi porrsurf. Vill du spela ett bra brottningsspel, kolla efter något WWE.

Åldersrekommendation på 12 år verkar udda. Fightingspel överlag brukar landa på 16 år och i det här fallet är det ju mjukporr inbakat. Vad hände här? Enda pluset är en rätt skön version av Yankee Rose i spelets början.