Visste du att...
6.5

Next Generation Tennis

Varför inte spela tennis i stället för fickpingis när du är ute och reser?

I min enfald fick jag för mig att det var Virtua Tennis som jag hade fått intryckt in min Gameboy, men så var det inte. Lite besviken, men ärligt talat såg spelet riktigt bra ut.

Next Generation Tennis är som alla förstår ett Tennisspel. Man kan välja på ett antal kända spelare, bland annat Tim Henman. Spelet ger initialt ett gediget intryck och det ser lovande ut till man börjar spela. Då saknas det känsla. Inte i det stora hela, utan lite mer på nivån att man måste vara i synk med bollen, det är ofta man missar ett slag på felaktig placering. Eftersom skärmen är så pass liten är det lite svårt att hinna med att placera sig totalt rätt och det borde vara lite mer förlåtande för att man står lite snett. Sedan det i kombination med att datorn alltid ser till att hamna helt rätt och sällan missar bollen några typer av grundslag gör att det ibland känns lite orättvist.

Idag tänkte jag sätta världsrekord i kort recension och förklara att den här är över med orden; helt okej underhållning, men långt ifrån ett måste.