Visste du att...
8

Fight’N Rage

Fight’N Rage

Fight’N Rage är ett rått beat’em up med större djup än man tror.

Med mänskligheten under mutanternas herravälde reser sig en liten grupp upp för att dela ut massvis med slag och sparkar. Mutanternas tid är vid sin ände.

Upp till tre spelare kan samtidigt spela igenom detta våldsamma slagsmålsäventyr där utvecklaren gått den extra milen. Bland alla valmöjligheter finns flera svårighetsgrader, förmågan att stänga av och sätta på friendly fire, olika slut på spelets handling, många uppsättningar kläder att låsa upp till karaktärerna, justera spelets hastighet. För den äkta 90-talskänslan finns här också ett bildrörsläge för den autentiska CRT-känslan.

Genom alla dessa finjusteringar finns det garanterat något för alla. Allt från gruppen av vänner som bara vill spela tillsammans utan något större motstånd till den enskilde spelaren som har nött komboattacker i timmar för att klara spelet på högsta svårighetsgraden och hastigheten. Själva spelet är för kort, ett problem som hjälps lite av alla dessa olika sätt att spel.

Fight’N Rage står för allt gott i den sidoscrollande slagsmålsgenren, passion och kärlek finns nedlagt i detta spel. En härlig parad av hoppsparkar och tillhyggen med minst lika röjig musik att gå bredvid.