Visste du att...
7.5

Dead Rising 2: Case Zero

Introduktion till Dead Rising 2 för 400 MS-poäng.

Dead Rising 2: Case Zero är ett ovanligt smart sätt att tjäna pengar. Det är i princip en köttig demo, vilken hjälper spelaren att komma in i kommande Dead Rising 2 – och dessutom funkar som en inkörsdrog.

I och med att det är en saluprodukt, 400 Microsoft-poäng, får den innehålla achievements. Det gör i sin tur att de flesta spenderar lite extra tid med spelet för att få alla 200 poängen – och det gör att ingen släpper det direkt såvida något skulle irritera. Och som vanligt med människor så justerar vi oss till saker som inte är direkt ergonomiska och när spelet slutar längtar nog de flesta till fulla spelet. Nu finns det inget som irriterar direkt, utan det är ett helt okej litet äventyr trots sin mycket modesta längd. Det enda som jag inte riktigt gilla är kontrollen när det ska köras motorcykel, den är rätt duktigt undermålig.

Dead Rising 2: Case Zero är så pass billigt att få förmodligen tänker två gånger innan köp. Det gör att Capcom kan dra in extra stålar på något som lika gärna kunde varit ett demo. Smart som fan.