Visste du att...
8

Back 4 Blood

Back 4 Blood är utvecklat av samma studio som gjorde Left 4 Dead och det är något som har kommunicerats från dag ett. Med det i bagaget blir förväntningarna stora och lika många dörrar som den utsago har öppnat har den nog gjort att många har lite väl höga förväntningar på titeln.

Spel man spelade förr har en tendens att bli glorifierade i sitt minne och det sämsta man kan göra är att spela dem idag. Lite på samma sätt kommer nog många ihåg Left 4 Dead-spelen som något fantastiskt och det har gjort att det klagats en hel del på Back 4 Blood på nätet.

Back 4 Blood är ett coop-spel där man är en grupp av fyra som beger sig ut i en värld där zombies och muterade – vad det nu är – helst av allt vill eliminera alla människor. Spelaren har mängder av vapen och enormt mycket ammunition att se till att det inte blir så. Att jobba ihop är som alltid A och O i coop-spel och så är även fallet här allt som oftast. På lättare svårighetsgrader går det att kuta runt och tömma magasin på många av banorna.

Coop-spelen var länge borta, men har nu återvänt stort med många titlar att välja på och bland de som räknas in bland ”run and gun” så är Back 4 Blood bästa valet.