Visste du att...

Xbox E3-presentation 2019

Välkommen Forum Nyheter Xbox E3-presentation 2019

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8830
  Gunner
  Gunner
  Forumledare

  Ny Xbox nästa år

  Stora nyheten var ny hårdvara, men mest minnesvärt var Keanu Reeves.

  Project Scarlett
  Microsoft hade ett gediget event som de har varje år, men i år kändes det som de hade växlat upp i och med att de har så många världspremiärer och så många nya titlar från egna studios.

  Phil Spencer, Xbox-chefen, började med att säga att det kommer att pratas ny hårdvara, vilket han gjorde redan förra året i och för sig. Men nu närmar det sig. Att introducera Project Scarlett tog hela vägen till slutet av eventet och det förstår man ju att det är något de vill hålla på. Avancerad konsol ska det vara och premiärspelet blir Halo. Nya Xboxen kommer att släppas “holidays 2020”, vilket betyder i november 2020 ganska säkert.

  Världspremiärer
  De hade så många världspremiärer att till och med de mest högljudda fansen var rätt tysta när det sades “World exclusive” för tionden gången. När vides började rulla med relevans, då steg ljudnivån, men alla spel var inte fullt lika intressanta. Så är det alltid.

  Keanu Reeves
  Vi har redan skrivit om att Keanu var där och han är nog det mest minnesvärda från eventet trots att det meddelades ny Xbox. Keanu har en av rollerna i kommande storspelet Cyberpunk 2077. Läs mer om det här.

  Gamepass
  Gamepass kommer att ha alla nya Microsoft-spel dag ett och Gamepass blir bara bättre och bättre för spelare. Det har inte allt, men det har nog mycket att det är ett måste för Xbox-ägare. Och snart även för PC, då det kommer även där. Dock kommer utbudet inte att vara lika imponerande där.

  Mer information och hela presseventet finns på Xbox.com.


  Imorgon tisdag börjar E3 på riktigt.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej