Visste du att...

Fatshark visade upp nytt Vermintide 2-innehåll på PC Gaming Show

PvP kommer till Vermintide 2

Fatshark var med på PC Gaming Show i Los Angeles och bjöd på nytt innehåll till Vermintide 2

Versus
Det nya spelläget heter Versus och är ett PvP där man kan spela som fienden. Upplägget är att man spelar två lag mot varandra, först som hjältarna och sedan som fienden – eller vice versa. De som kommer längst, eller gör bäst ifrån sig, i rollen som hjälte vinner. Om vi har förstått det hela rätt. Vi har pusslat ihop lite information från pressmeddelandet och från vad som sades på scenen på PC Gaming Show.

”The player has always been the hero of the game, but in the Versus mode, players will now be able to play as the enemy factions.” sade Martin Wahlund, CEO Fatshark. “Versus is a competitive game mode where two separate teams of four players take turns playing as the enemies and heroes.”

Vill du spela Versus? Då kan du meddela Fatshark att du vill vara med och betatesta via spelets sida www.vermintide.com/versus

Den dagsfärska, för att inte säga minutfärska i skrivande stund, trailern ser du nedan.

Lämna ett svar