Visste du att...

Svenskarna bakom Cyberpunk 2077-trailern

Välkommen Forum Nyheter Svenskarna bakom Cyberpunk 2077-trailern

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9292
  GunnerGunner
  Keymaster

  Cyberpunk 2077

  Lokala talanger

  Bor man i en liten ort påvisar lokaltidningarna om någon från orten gjort något bra. Tar man steget ut i världen fungerar konceptet för svenskar också.

  Farväl Kansas
  Det är knappast någon annans förtjänst än CD Projekt Red att deras kommande Cyberpunk 2077 fått den uppmärksamhet, vill inte säga Hype – det känns fel, som det fått. Men för att nå ut tar de hjälp av diverse kompetenta personer. Delar av musiken är svensk och när det gäller trailers har de hyrt in Goodbye Kansas som tidigare varit belägna på Södermalm i Stockholm. Nu håller de till i en egen byggnad i Hammarbyhöjden.

  Goodbye Kansas är en fras från Alice i underlandet och även om företaget hade en spelinvesteringssektion, som numera är såld till THQ Nordic, så passar det väl bra då huvudsysslan är filmrelaterade förehavanden.

  Cyberpunk 2077
  Trailern som miljoner och åter miljoner sett har i alla fall skapats av Goodbye Kansas och hur det gick till kan man se i den här bakom kulisserna-filmen. Även om den inte direkt går på djupet. Men att filma hur något görs är ett perfekt sätt att få fler ögon på samma sak och dessutom ge kreatörerna lite extra visibilitet. Filmen ser ni nedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Ja Nej