Visste du att...

Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct

Välkommen Forum Nyheter Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9242
  GunnerGunner
  Keymaster

  nintendo keps e3 E3

  Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct

  Nattens Nintendo Direct avslöjade bland annat att Blizzards populära spel Overwatch Legendary Edition kommer till Nintendo Switch.

  Nintendo Direct
  Vi fick också veta mer om kommande spel som The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword och Pokémon Shield. Andra höjdpunkter var att det avslöjades att Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore och Xenoblade Chronicles: Definitive Edition släpps till Nintendo Switch nästa år. Vi fick veta att det kommer många fler fighters till Super Smash Bros Ultimate som DLC:er och att det kommer Super NES-spel Nintendo Switch Online.

  Fler saker som meddelades

  Overwatch Legendary Edition
  Tracer, Mei, Hanzo och de andra färgstarka karaktärerna från det populära onlinespelet Overwatch kommer till Nintendo Switch. Release den 15 oktober.

  Super Smash Bros Ultimate
  Terry Bogard från klassiska spelet Fatal Fury kommer till Super Smash Bros Ultimate som spelbar karaktär i november. Terry Bogard är en del av Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass. Banjo & Kazooie kommer också till Super Smash Bros Ultimate som nya fighters. De är en del av Challenger Pack DLC nummer tre.

  Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
  Monolithsofts spel Xenoblade Chronicles, som ursprungligen släpptes 2011 till Wii föds på nytt på Nintendo Switch som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Släpps under 2020.

  Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore
  RPG-spelet som förenar Fire Emblem och ATLUS kommer till Nintendo Switch. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore är Nintendo Switch-versionen av spelet som ursprungligen släpptes till Wii U. Denna nya version innehåller bland annat en sång som inte fanns med i originalet och nya inslag i spelets story. Release är den 17 januari.

  Super Nintendo – Nintendo Switch Online
  Det kommer Super NES-spel till Nintendo Switch och de är tillgängliga för alla som har Nintendo Switch Online. Redan imorgon, den 6 september, släpps följande 20 klassiska Super NES-spel som är listande nedan.

  Super Mario World
  Super Mario Kart
  The Legend of Zelda: A Link to the Past
  Super Metroid
  Stunt Race FX
  Kirby’s Dream Land 3
  Super Mario World 2: Yoshi’s Island
  Star Fox
  F-Zero
  Pilotwings
  Kirby’s Dream Course
  Brawl Brothers
  Breath of Fire
  Demon’s Crest
  Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
  SUPER E.D.F. Earth Defence Force
  Super Ghouls’n Ghosts
  Super Puyo Puyo 2
  Super Soccer
  Super Tennis

  Super Nintendo Entertainment System Controller
  Är du Nintendo Switch Online-medlem kommer du att kunna köpa en trådlös Super Nintendo Entertainment System Controller. Mer info om detta längre fram.

  Pokémon Sword och Pokémon Shield
  Ny info – och två nya Pokémon – avslöjades. Polteageist är en spöktyp-Pokémon som gillar att gömma sig på hotell och restauranger. Dess kropp är gjord av te och om den litar på sin tränare kan tränaren till och med få smaka lite. Pokémon Cramorant är flygande- och vattentyp och gillar att svälja allt som ser tillräckligt gott ut. Den har en exklusiv förmåga kallad Gulp Missile. Det kommer finnas gott om möjligheter att klä dig som du vill. Det finns också många sorters frisyrer att välja på och du kan använda makeup. Perfekt för alla som vill ha sin egen stil i spelet. Gillar du att campa så kommer det finnas ett Pokémon Camp. På så sätt kan du lära känna dina Pokémon ännu bättre. I området som heter Wild Area kan du dessutom besöka andra spelares campingplatser. Upp till fyra spelare kan campa tillsammans samtidigt.

  Luigi’s Mansion 3
  Varenda våning i det lyxiga hotellet har ett eget tema, bland annat ett där det finns pyramider och sand. Finns också en våning med disco-tema och en annan med pirat-tema. Ytterligare ett flerspelarläge finns, som går under namnet ScreamPark Party Mode, där två till åtta spelare kan kämpa mot varandra. Ett lag är Luigis och ett annat är Gooigis och det gäller att besegra så många spöken som möjligt! Allt sker på en och samma Nintendo Switch consol. Se bara till att ha handkontroller så det räcker till alla!

  Animal Crossing: New Horizons
  I Nintendo Direct-sändningen fick vi se lite mer av livet på ön. Bland annat hur man tillverkar olika saker. Spelet släpps till Nintendo Switch den 20 mars 2020.

  The Legend of Zelda: Link’s Awakening
  Om du skaffar den Link amiibo som släpps samtidigt med spelet, den 20 september, kan du spara de Dungeons du skapat. Perfekt om du vill dela med dig av dina egna Dungeons till en vän.

  Daemon X Machina
  Det avslöjades att en ny demo för spelet finns att ladda ned redan idag. Perfekt för alla som vill testa de kraftfulla Arsenals innan spelet släpps.

  Luigis Mansion 3DS

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Ja Nej