Visste du att...

Twitchcon kommer till Rotterdam och återvänder till San Diego

Twitchcon 2024

Europa hoppar runt till nya städer, men i USA återvänder man igen till San Diego.

Rotterdam 29-30 juni
Twitchcon Europe kommer att äga rum i Rotterdam. Europa-eventet har alltid varit lillebror, men har blivit bättre sägs det. Vi var på första Europa-eventet i Berlin som var lite av ett skämt om man ser till expodelen, men det fanns säkert de som var jättenöjda med att träffa sin favoritströmmare. Biljetterna är släppta till Rotterdam nu och kan köpas här.

San Diego 20-22 september
I USA har mässan flängt runt till diverse städer, men återkommer hela tiden till San Diego och gör så 2024. Senast ägde eventet rum i Las Vegas och det var lite av en perfekt plats för det i form av att ”vad finns inte i Vegas?”, men det gjorde också att allt blev utspritt och svårhanterat. Expodelen var rätt värdelös och de Twitch-partners vi pratade med tyckte att den var rakt igenom dålig. Det visas i princip inga spel, utan det är streaming-tillbehör, chips, energidryck, bilar och kläder. Inget som man vill betala dyrt för att se. De partners vi pratade med önskade att det skulle vara fler spel så att de kunde hitta framtida spel att spela. Får se om den kritiken nåt fram till Twitch, eller om de bara kör på som vanligt?

I San Diego blir mässan lite intimare då staden är lite mindre, i alla fall sett till centrumkärnan som ligger på andra sidan gatan från mässan. Information om San Diego är lite knapphändig i och med att den är lite längre bort, men sidan uppdateras med säljargument längs vägen och du hittar den här.