Visste du att...

Hoojas spel finns nu att ladda ner till din telefon

Hooja the Game

Det var ett tag sedan vi skrev om Hooja-spelet, men nu finns det – äntligen – att ladda ner till din mobil.

Android och Apple
Hooja har sedan vi skrev om dem senast tagit Sverige med storm. De har radat upp hitsen och vunnit en massa priser. Nu har det faktiskt varit lite mindre skriverier om dem på senare tid, men de behöver väl se över snöslungan och skotern nu när snön finns i Norrbotten. Både Luleå- och Skellefteå-klackarna i hockey har lånat deras Polers och i Övik brukar någon av deras låtar spelas innan periodstart. Med de sagt att de håller sig relevanta och förmodligen ännu mer relevanta nu när de släpper ett spel i samarbete med svenska utvecklaren Aurora Punks.

Trailer för spelet finns att kika på nedan. Spelet kan laddas ner via respektive telefons butiksida eller så hittas länkarna via spelets hemsida.