Visste du att...

Svenska Indiana Jones visades upp idag

Indiana Jones and the Great Circle

Uppsala-baserade Machinegames visade idag upp spelet de jobbat med för första gången.

Single Player
Precis som många andra matinéspel, om man nu kan kalla dem det, så har det fokuserats på ett äventyr för en spelare och det tror vi är ett bra val. Handlingen utspelar sig mellan Raiders of the Lost Ark och The Last Crusade. Året är 1937 och lite luriga typer jagar en gammal kraft som är sammankopplad med the Great Circle. Det finns bara en person i hela världen som kan stoppa det hela och det är självklart Indiana Jones.

Glada nyheter är att det kommer dag ett via Game Pass eftersom det är ett spel som ges ut av Bethesda och de ägs numera av Microsoft. Inget datum är spikat, men 2024 säger trailern och vi förmodar att det blir mot årets slut.