Visste du att...

Samsung ökar sin spelnärvaro

Mer spel

Samsung lanserar Embrace your game, som de kallar för en ”europeisk spelportal där gamers kan ta sitt spelande till nästa nivå”. Självklart är det en stor annons, men vi gillar initiativet.

Embrace your game
Samsung beskriver det som en ny webbplats och Youtube-kanal med djupgående speltips och råd från framstående spelare och content creators, samt exklusiva förhandsvisningar av nya produkter. Det är klart det är ett initiativ för att associera sig med spelare och i slutänden sälja fler produkter. Detsamma gäller flera företag som gör liknande aktiviteter, så det är inget nytt eller unikt, men att fler tar spel på allvar – även om det är på grund av att man ser kronor och ören – är alltid bra.

Bli bättre i Diablo
Plattformens Level Up Gamer Training-del kommer att innehålla tricks, tips och hemligheter om hur man besegrar alla bossar i Diablo Immortal och hur man utvecklas som spelare i World of Warcraft. Level up kommer att passa alla typer av gamers, från nybörjare till expert och är anpassat för spelande på mobil, PC och konsol. Content creators som kommer hjälpa dig bli bättre via Level Up inkluderar bland annat ”QueenE”, ”AnnacakeLIVE” och ”LittleMoTAC”. Alex Brooks från TechFlow kommer att agera expert på hårdvara och man kan undra om han kommer att tipsa om många produkter som kommer från annat håll än Samsung…?

”Samsung vill hjälpa människor att uppleva så mycket som möjligt av sitt spelande. ‘Embrace your game‘ kommer att hjälpa många människor i hela Europa att bli så bra som möjligt inom spel och få ut en maximal upplevelse av sitt spelande”, säger Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

Besök Samsungs-spelsida >>