Visste du att...

Ny Nintendo Direct med Princess Peach Showtime och Paper Mario

Nintendo Direct

Princess Peach: Showtime, Paper Mario: The Thousand-Year Door och F-Zero 99 med flera pratades det om idag.

Peacy Keen
Nya Princess Peach-spelet introducerades för första gången tidigare i somras och hamnade nu i rampljuset i denna Nintendo Direct med en ny trailer för Princess Peach: Showtime. I spelet har hon en mängd nya förvandlingar och tuffa fiender att besegra. Släpps på Nintendo Switch den 22 mars 2024. Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order DLC visades också, med nya detaljer och en planerad lansering våren 2024.

Det visades en visuellt förbättrad version av klassiska Nintendo Gamecube-spelet Paper Mario: The Thousand-Year Door för Nintendo Switch. Dessutom presenterades F-ZERO 99, ett racingspel för flera spelare där 99 spelare tävlar om förstaplatsen, som lanseras idag och är tillgängligt exklusivt för Nintendo Switch Online-medlemmar.

Princess Peach: Showtime – 22 mars 2024
Vår hjältinna är redo för stå i strålkastarljuset på Nintendo Switch. Just när prinsessan Peach och hennes följe av Toads ska se en föreställning på Sparkle Theater tar den elaka Grape och Sour Bunch över scenen för att ställa till med oreda. Nu är det upp till Peach och Stella, teaterns väktare, att rädda pjäsen och dagen. Som tur är har Peach fått några fantastiska förmågor: hon kan nu använda kraften i Stellas band och hon kan också förvandlas! Peach kan till exempel bli en svärdmästare och bekämpa fiender med sensationell svärdfäktning, blanda det med kampsport då hon blir Kung Fu Peach eller låt Peach visa upp sina färdigheter som konditor. Och en sak till, hon kan lösa mysterier som Detective Peach. I det här äventyret förändras spelet beroende på Peachs roll och ännu fler överraskande förvandlingar väntar på att avslöjas. Prinsessan Peach: Showtime! gör sin debut på Nintendo Switch den 22 mars 2024.

Paper Mario: The Thousand-Year Door
Det klassiska Nintendo Gamecube-spelet återvänder med uppdaterad grafik. Vänd blad och följ med Mario och hans vänner på ett RPG-äventyr för att upptäcka den legendariska skatten bakom den uråldriga Tusenårsdörren. Paper Mario: The Thousand-Year Door kommer till Nintendo Switch år 2024. Mer information om detta spel kommer längre fram.

F-ZERO 99
Starta motorerna och gör dig redo, för med 99 förare på banan är felmarginalen noll. F-ZERO 99 innehåller banor och fordon från det ursprungliga Super NES-spelet i utmanande flerspelarlopp fulla av action med hög hastighet och höga insatser. Din Power Meter är nyckeln till förstaplatsen för den minskar om du kraschar, eller så kan du bränna en del av den för att få en tillfällig fartökning. Om mätaren tar slut är du utslagen. Du kan till och med återuppleva dina klassiska F-ZERO-dagar med Super NES-kontrollen, exklusivt tillgänglig för Nintendo Switch Online-medlemmar. Dessutom kan du klara olika utmaningar medan du tävlar för att låsa upp kosmetiska alternativ för ditt fordon, så att du kan vara lika cool som du är snabb. Tävla dig till förstaplatsen i F-ZERO 99, exklusivt tillgängligt för aktiva Nintendo Switch Online-medlemmar senare idag.

Luigi’s Mansion 2 HD
Utforska flera läskiga herrgårdar och städa huset som den lättskrämde Luigi i denna visuellt förbättrade version av Luigi’s Mansion 2. Evershade Valley är fylld av skrämmande platser att besöka och smarta spöken att fånga. Som tur är har Luigi verktygen för jobbet, som Strobulb för att bedöva fiender och hans pålitliga Poltergust för att dammsuga upp spöken eller interagera med miljön. Det är bra, för hans paranormala eskapader tar honom till en mängd olika platser, inklusive ett före detta växtforskningslaboratorium, en nedgången klockfabrik och en isig, snötäckt gruva, för att bara nämna några. Dessutom kan du jaga spöken med upp till fyra spelare online i olika flerspelarlägen eller i det lokala flerspelarläget ScareScraper. Luigi’s Mansion 2 HD kommer till Nintendo Switch sommaren 2024.

Detective Pikachu Returns
Den här detektiven har sannerligen träffats av en blixt av ren briljans! I detta filmiska äventyr utreder Detektiv Pikachu och hans partner Tim Goodman olika fall i Ryme City medan de letar efter Harry, Tims försvunne far. De kommer också att arbeta med andra Pokémon för att lösa mysterierbland annat när de följer dofter med Growlithe, krossar stenar med Darmanitan och kikar genom väggar med Luxray. Kan Tim och Pikachu lösa alla mysterier och hitta Tims pappa? Ta reda på det när Detective Pikachu Returns lanseras på Nintendo Switch den 6 oktober.

Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order
Ta dig an utmaningen i denna nya enspelarkampanj. Vi introducerar Spire of Order, där du stärker din karaktärs förmågor när du klättrar upp för spirans våningar om och om igen. Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order är planerat att släppas under våren 2024.

Mario vs. Donkey Kong – 16 februari 2024
Rivaliteten som hettade till på Game Boy Advance återuppstår på Nintendo Switch. Donkey Kong har stulit Mini Mario-leksakerna och Mario är fast besluten att spåra upp honom och få tillbaka dem. Använd hjärna och muskler för att ta dig igenom allt svårare nivåer. Iden här uppdaterade versionen av spelet kan du till och med spela med en vän i lokalt samarbete. Ta nycklar och navigera dig fram på farliga plattformar med hopp och bakåtvolter och led Mini Mario-leksakerna till säkerhet. Förbered dig sedan på att möta Donkey Kong! Mario vs. Donkey Kong lanseras på Nintendo Switch den 16 februari 2024.

Another Code: Recollection – 19 januari 2024
Nintendo DS-spelet Another Code: Two Memories och dess Wii-uppföljare, Another Code: R – A Journey Into Lost Memories, kommer tillsammans, förbättrade, på Nintendo Switch. En ung flicka vid namn Ashley får ett brev från sin far, som hon trodde hade gått bort. Hon söker svar och beger sig till en enslig ö för att leta efter honom. Väl där stöter Ashley på pussel och hinder som hotar att hindra hennes utredning. Hitta spåren av hennes förflutna och upplev hela historien i Another Code: Recollection, som lanseras på Nintendo Switch den 19 januari 2024.

Super Mario RPG – 17 november 2023
Super NES-spelet är tillbaka med uppdaterad grafik och nya funktioner. Mario och Bowser bildar en allians utan motstycke för att ta sig an en fruktansvärd fiende, och med sig har de prinsessan Peach och originalfigurerna Mallow och Geno. Under striden kan du tajma dina knapptryckningar för att öka skadan som delas ut eller minska skadan som tas emot. När du tajmar dina attacker perfekt kan du skada alla fiender på en gång. Lyckas du fylls din mätare som, när den är full, släpper lös en trippelattack som ändras baserat på ditt nuvarande party, så prova olika kombinationer. Precis som i originalspelet kommer du att möta bossar med färgstarka personligheter under ditt äventyr. När du har klarat spelet kan du utmana några av dem igen, men de här kraftfulla bossarna kommer inte att vara lätta. Super Mario RPG kommer till Nintendo Switch den 17 november.

WarioWare: Move It – 3 november 2023
Följ med Wario och besök en tropisk semesterort som är full av en mängd rörelsebaserade mikrospel. Men det finns ingen tid att varva ner, för dessa blixtsnabba mikrospel kommer till dig på löpande band, så gör dig redo att röra på dig! Upp till fyra spelare kan skaka, vicka och kämpa lokalt i Party Mode. Med över 200 mikrospel och massor av flerspelarlägen kommer alla att få sig ett gott skratt med Wario. WarioWare: Move It! lanseras på Nintendo Switch den 3 november.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 6
Den sista vågen av DLC för Mario Kart 8 Deluxe närmar sig mållinjen. Drifta och kör under en bärnstensfärgad himmel i Daisy Circuit från Mario Kart Wii, och trampa gasen i botten med fler återkommande karaktärer, inklusive Diddy Kong från Mario Kart: Double Dash!!, Funky Kong från Mario Kart Wii och Pauline och Peachette från Mario Kart Tour. Våg 6 av Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC lanseras på Nintendo Switch vintern 2023. Aktiva Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemmar kan njuta av denna DLC utan extra kostnad. DLC:n kan också köpas separat. Dessutom kommer en boxad version av Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC med några extra godsaker till butikerna den 6 oktober. Håll utkik efter mer information i framtiden.

Andra spel som det pratades om
• Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft
• Prince of Persia: The Lost Crown
• Trombone Champ
• DAVE THE DIVER
• Unicorn Overlord
• SaGa Emerald Beyond
• Among Us Fungle Map
• Song of Nunu: A League of Legends Story
• Bandle Tale: A League of Legends Story
• BATTLE CRUSH
• Contra: Operation Galuga
• Eastward: Octopia
• Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
• Horizon Chase 2
• SPYxANYA: Operation Memories
• Super Crazy Rhythm Castle
• Wargroove 2
• Wartales