Visste du att...

Sony A95L kommer med Remote Play

Sony A95L kommer med Remote Play

Sony meddelar att PS Remote Play, utvecklad av Sony Interactive Entertainment, nu är tillgänglig på deras Bravia XR A95L 4K HDR QD-OLED-TV med nya appen PS Remote Play för Android TV.

Spela här och där
PS Remote Play möjliggör fjärråtkomst för PS5- och PS4. Oavsett var du befinner dig – så länge du har en kompatibel enhet eller Bravia A95L kopplad till en snabb internetuppkoppling – kan du spela spel som är installerade på din konsol. Sonys TV A95L tillsammans med PS Remote Play låter gamers enkelt växla mellan enheter och återuppta spelandet precis där de slutade, vilket garanterar oavbruten spänning. Å andra sidan, i dessa dagar av Cloud-spelande känns det inte som en världsnyhet.

Bravia A95L är en av de första Android-TV-apparaterna som drar nytta av PS Remote Play-funktionen. A95L har den uppdaterade Cognitive Processor XR tillsammans med all ny XR Clear Image-teknik, som förbättrar brusreducering och klarhet i rörelser, reducerar oskärpa och skapar scener fulla av action. ​

Serien A95L gör det också möjligt för gamers att få exklusiva funktioner som inkluderar bland annat Auto HDR Tone Mapping och Auto Genre Picture Mode för optimerad bildkvalitet vid spelande och streamande. Andra funktioner inkluderar en lättnavigerad Game Menu där gamers kan skräddarsy sina inställningar enligt egna preferenser, som att sätta på eller stänga av VRR eller Motion Blur Reduction med snabb åtkomst. Game Menu låter också användare öka ljusstyrkan i mörka områden med hjälp av Black Equalizer. Det här för att enklare upptäcka objekt och motståndare samt, ta sikte på dem med sex olika typer av hårkors. Nytt för i år är möjligheten att anpassa storleken på skärmen med Screen Size-funktionen för att koncentrera spelandet med en mindre skärm som gör det lättare att fokusera.

Allt som allt, det låter som en bra TV-apparat.