Visste du att...

Nytt svenskt spel – Mannequin

Mannequin

Världen har stannat. Tiden är fryst. En utomjordisk närvaro har dykt upp över hela jorden, men alla försök att kontakta utomjordingarna har misslyckats. Särskilda agenter har utplacerats för att eliminera hotet en gång för alla. Det är Mannequin i ett nötskal.

Fast Travel Games
Svenska studion har meddelat ett nytt spel och det kommer till allehanda VR-baserade plattformar; Steam VR, Playstation VR2 och Meta Quest.

Utvecklarna beskriver spelet på följande sätt: Mannequin är ett asymmetriskt VR-multiplayerspel för upp till fem spelare, fyllt med spänning, social deduktion och snabb, plötslig action. Spela som utomjordiska Mannequins och sätt upp dödliga bakhåll genom att posera som människor som är frysta i tiden. Eller spela som mänskliga agenter och använd högteknologiska prylar för att eliminera Mannequins på avstånd.

Mannequin släpps under 2024. Håll dig uppdaterad via hemsidan.