Visste du att...

E3 verkar inte bli av under 2024

E3 eller inte E3

Idag kan man läsa på Gameindustry.biz att PAX-arrangören Reedpop inte kommer att arbeta med framtida E3-evenemang.

Men kanske ändå…
ESA har även informerat Los Angeles Convention Center, det vill säga platsen där mässan arrangeras, att de inte kommer att hålla ett evenemang där under 2024. Det innebär nödvändigtvis inte att det inte kommer att arrangeras ett E3, utan bara att det i så fall inte kommer att äga rum där. Ett år arrangerades till exempel ett blekt E3 i hangarer i Santa Monica och två andra år i Atlanta. Det senare floppade då folk hellre åker till LA – tänka sig.

E3 är saknad och vi hoppas verkligen att den återuppstår och det i vilken jäkla form som helst då det relativt lilla alternativet inte alls bidrar med vad E3 gör. Till och med ett blekt E3 är bättre än alternativet. Vi tar till och med en E2…

PAX LA
Vem vet. Reedpop kanske har fått blodad tand och kör PAX LA i samma period som E3 brukar arrangeras. Man kan ju alltid hoppas.

E3 2018