Visste du att...

Aurora Punks och Northify jobbar tillsammans i Boden

Aurora Punks och Northify jobbar ihop

Den svenska spelutvecklaren och förläggaren Aurora Punks meddelade idag ett strategiskt partnerskap med Bodenbaserade Northify som specialiserar sig på kvalitetssäkring inom spel.

Det händer i norr
Northify är Sveriges enda, vad vi vet, QA-företag, och de har sitt säte i Boden – ett snöbollskast från QA-utbildningen för övrigt. Aurora Punks har också ett kontor i Boden, det är dock beläget mitt i stan och man får vara en bra snöbollskastare för att nå fram till skolan. Just Auroras Boden-studio kommer nu att flytta till Northify och bli en del av dem, allt för att göra duon till ett ännu attraktivare val i speldjungeln.

”Vi är mycket glada över att samarbeta med Northify”, säger Robert Bäckström, medgrundare av Aurora Punks. ”Integrationen av vårt lokala team i Northify öppnar upp nya möjligheter för våra nuvarande och framtida klienter. Att arbeta tillsammans med ett QA-företag baserat i Sverige är avgörande för oss för att fortsätta leverera våra 360 graders-tjänster med högsta kvalitet.”

Framtida större projekt
Det nya partnerskapet främjar Northifys mål att ta sig an ännu större projekt och utöka sin räckvidd till fler klienter inom spelindustrin.

”Det strategiska partnerskapet med Aurora Punks är en betydande milstolpe för Northify”, säger Mattias Bergqvist, VD och medgrundare av Northify. ”Genom att integrera talangfulla individer från Aurora Punks kan vi tillsammans stärka våra tjänsteerbjudanden och bli mer hållbara i dessa volatila tider.”

Så här ser skolan i Boden ut.