Visste du att...

Svenska Darktide kommer till Xbox i oktober

Warhammer 40,000 Darktide till Xbox Series i oktober

I samband med Gamescom-mässan i Köln passade svenska Fatshark på att meddela att deras Darktide äntligen ser dagens ljus på Microsofts konsoler.

4 oktober
PC-spelare fick spelet sista november förra året och det är många Series X|S-ägare som väntat på att ett datum för deras konsol skulle meddelas. Nu är det alltså bestämt att spelet kommer den 4 oktober och är alltså lite över en månad bort. Det släpps även på Game Pass för de som prenumererar på Xbox speltjänst.

Versionerna för Series X|S kommer att innehålla allt innehåll och alla förbättringar som gjorts sedan PC-lanseringen. Xbox Series-versionen kommer att finnas i två utgåvor, vilket innebär en standardversion och lite lyxigare med lite mer innehåll.

Klassigt värre
I samband med Xbox-lanseringen kommer Fatshark att släppa en ny uppdatering till spelet som kommer att förbättra klassystemet. Uppdateringen kommer att introducera ett så kallat talangträd. Varje klass kommer att ha ett träd med tre huvudvägar, där varje väg innehåller diverse val och ytterligare förmågor. Det låter spelarna experimentera med sin spelstil och skapa olika byggen för sina karaktärer.

Som sagt. Darktide till Xbox den 4 oktober. Ringa in i kalendern.