Visste du att...

Devcom 2023 – Utvecklarmässan innan Gamescom

Deccom 2023

Dagarna innan jättemässan Gamescom sparkar igång arrangeras en mycket mindre konferens för utvecklare som heter Devcom.

Indies överallt
Devcom är en trevlig liten sak som så många andra mässor där indiespel är i fokus. Det blir lite mer av en kamratlig sammankomst med diverse paneler och annat. Deltagarna har förmodligen vässat sina kunskaper en hel del och dessutom haft kul. Det är även en lite mässa där man kan se på där spel eller saker som gör utvecklingen lättare visas upp.

Atmosfären är som alltid fylld av glädje och det är många roliga spelidéer som visas upp. En hel del av de som visas här kommer förmodligen att flytta över sina aktiviteter till indieavdelningen på Gamescom från och med onsdag. I kväll kommer det dessutom att vara ett litet partaj där över 40 spel kommer att visas upp.

Allt som allt
För att summera är alltid tillställningar som dessa kul att besöka. Atmosfären och entusiasmen bär fram besökarna och skapar minnen för livet.