Visste du att...

Martin Walfisz ny VD på Thunderful Group

Martin Walfisz är ny VD på Thunderful

Thunderful Group AB meddelade att styrelsen idag har beslutat att utse Martin Walfisz som ny VD. Martin är för närvarande styrelsemedlem i Thunderful och kommer att påbörja sina uppgifter som ny VD senast den 1 september 2023.

Massive-Martin
Martin är en erfaren entreprenör, chef och rådgivare inom spelbranschen och har varit involverad i ledande företag inom den nordiska och europeiska spelbranschen. Martin grundade sitt första spelbolag, Massive Entertainment, och växte det från grunden till 150 anställda under sina 12 år vid rodret. När Ubisoft förvärvade studion 2008 valde Martin att lämna för att fokusera på andra åtaganden.

År 2016 gick Martin med i Nordisk Film för att etablera en ny avdelning; Nordisk Games, som fokuserar på att investera i spelbolag över hela Europa. Under sin tid som senior partner och chief strategy officer gav han strategiskt stöd till koncernens företagsledningar, såsom Avalanche Studios Group (SE), Supermassive Games (UK), Star Stable (SE), MercurySteam (ES) och Raw Fury (SE).

”Med över 25 års framgångsrik erfarenhet som entreprenör, chef, strategisk rådgivare och investerare inom branschen har Martin en otrolig djup och bredd av kunskap att bidra med till Thunderful”, säger nyvalde styrelseordförande Patrick Svensk och fortsätter ”Martin kommer att lämna sin roll som styrelsemedlem i Thunderful för att fokusera sina insatser på sin nya roll som VD.”

”Thunderful är ett mycket spännande företag som jag har följt sedan starten. Att bli tillfrågad att leda gruppen som VD är både en ära och ett stort ansvar. Jag ser fram emot att arbeta med de talangfulla människorna inom Thunderful för att utnyttja och utveckla affärsmöjligheterna, kreativiteten och passionen som finns inom gruppen. Thunderful är på en spännande tillväxtresa och jag är övertygad om att vi bara har sett början”, säger Martin Walfisz.