Visste du att...

Starbreeze bjuder på Payday 3-logo och teaserfilm

Payday (202)3

Starbreeze börjar året med en ny teaser för nästa generation bankrånare.

Sent 2023
Idag bjöd Starbreeze på en logo för sitt kommande bankrånarspel och med den även en teaserfilm som visar en skyline av staden där allt händer. Kända namn för Payday-spelare utgör karaktärerna; Dallas, Hoxton, Wolf och Chains.

Teasern visar inte mycket, men den visar siluetten av staden där allt kommer att hända. En siluett många känner igen; New York. Inget datum har meddelats, utan bara 2023, och de gör att vi cyniskt spekulerar i att det kommer att släppas till hösten eller mer troligt till vintern. Starbreeze pushar för att man ska lägga till spelet på sin Steam-önskelista och det är som de flesta känner till första steget i lanseringskampanjer.

Datum meddelas under E3?
Som alla nog har märkt är ett år för utgivning bara en tanke eller kanske en förhoppning. I princip alla spel har flyttats ett år längre bort. Standard är dock att man börjar med år för att senare meddela ett datum och nu när E3 är tillbaka kan vi förmoda att Payday 3 får ett datum under mässans gång. Varför inte den 3:e under någon framtida månad?