Visste du att...

Oneplus meddelar telefon och lurar för 2023

Oneplus 11 5G i 2023

Den 7 februari kommer Oneplus att avtäcka sin 11 på ett evenemang i Indien. Då kommer även Oneplus Buds Pro 2.

Julfilm
Oneplus har skickat ut informationen om att de kommer att ha ett event idag och där inkluderades en julfilm där de sjunger om nyheter. Men är det verkligen nyheter om det är saker de alltid har haft men inte hade på senaste telefonen för att hålla nere kostnader – och kanske inte leverera en perfekt telefon så att man inte behöver köpa en på ett bra tag?

I alla fall. Alert Slider är tillbaka och samma gäller samarbetet med Hasselblad. Båda bra saker för användarna. Sedan, som sagt, kan man fundera på om det går att kalla nyheter?

Buds Pro 2
Oneplus kommer också att visa upp Oneplus Buds Pro 2 och de lovar att de kommer ”leverera en fyllig ljudupplevelse i kristallklar stereokvalitet”.

”Vi är glada över att avslöja dessa spännande nya produkter som ger en jämn, snabb och smidig upplevelse på marknaden”, säger Pete Lau, grundare av Oneplus, Senior Vice President och produktchef på OPPO och Oneplus. ”Oneplus 11 5G, Oneplus Buds Pro 2 och andra produkter drivs av vår Community, och kommer att vara utrustade med den mest avancerade tekniken för att ge våra användare en förfinad upplevelse.”