Visste du att...

Sony släpper 27-tums gamingskärm

Sony Inzone M3

Inzone M3 är en del av Sonys nya uppsättning gaming-produkter och har en rätt rejäl prislapp.

Januari 2023
Det är i nästa års första månad som Sony Inzone M3 dyker upp och kommer att gå lös på runt 9000 kronor. Det är en rätt rejäl prislapp hur man än vänder och vridet på det för en 27-tummare och kanske speciellt när man ställer det mot likvärdiga skärmar.

Nyckelfunktioner för Sony Inzone M3 är en uppdateringsfrekvens på upp till 250 Hz, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) svarstid med varierad uppdateringsfrekvens som kompabilitet med NVIDIA G-SYNC och VRR i HDMI 2.1. Certifierad med DisplayHDR 400, 99% täckning av sRGB och stöd för 1,07 miljarder färger.

En bonus är att den är rätt snygg och att de tänkt på de som spelar med tangentbordet på snedden. Läs mer på Sonys hemsida.