Visste du att...

Mario Strikers-demo finns att ladda ner nu

Börja öva på Mario Strikers

Mario Strikers: Battle League Football släpps till Nintendo Switch fredagen den 10 juni, men för alla som vill kunna visa upp mad skills vid lansering kan börja öva i smyg redan idag – om du prenumererar på Nintendo Switch Online det vill säga.

Demo
Demoversionen går att hämta från Nintendo Eshop och återfinns om man söker på ”Mario Strikers: Battle League Football First Kick”. Med den får man tillgång till lagmatcher online helgen den 5 juni samt ett träningsläge där man kan lära sig grunderna.

Mario Strikers: Battle League Football First Kick har ett träningsläge, som är tillgängligt för alla som prenumerar på Nintendo Switch Online. Från och med torsdagen den 2 juni kl 12:00 kan spelare som inte redan har Nintendo Switch Online testa en sjudagars testperiod. Onlinematcher den 4-5 juni under följande tider…

o Lördagen 4 juni kl 05:00 – 06:00
o Lördagen 4 juni kl 13:00 – 14:00
o Lördagen 4 juni kl 21:00 – 22:00
o Söndagen 5 juni kl 05:00 – 06:00
o Söndagen 5 juni kl 13:00 – 14:00
o Söndagen 5 juni kl 21:00 – 22:00

Bilda ett lag och utmana andra online. Varje lag kan bestå av spelare från två stycken Nintendo Switch och max två spelare från varje konsol kan vara med. Det vill säga att max fyra spelare kan gå ihop och bilda ett lag. Det är möjligt att bilda ett lag med helt slumpmässiga spelare eller vänner online. Experimentera med alla 10 karaktärerna i spelet för alla har unika förmågor.