Visste du att...

Ny trailer för Mario Strikers till Switch

Ny trailer för Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football kommer till Nintendo Switch den 10 juni och då kan man spela Strike, där kaos är en del av spelet och där spelarna gör allt som krävs för att vinna. Det är som fotboll fast fotboll utan någon domare och regler.

Kända spelare
Spela med karaktärer från Mushroom Kingdom så som Mario, Peach, Donkey Kong och Toad. Upp till åtta spelare lokalt eller i tävlingar online. Tackla motståndare eller fånga en Strike Orb för att släppa lös en Hyper Strike som kan ge två poäng. I Strike finns inga röda kort, så ge det andra laget så mycket trubbel det bara går.

Det finns förvisso inga regler, men en sak som är viktig att tänka på är att skydda sin spelare. Använd olika sorters utrustning och ge spelarna det de behöver för att lyckas. Påverka saker som snabbhet, precision och förmåga att stå emot tacklingar. Varje karaktär har också sin egen unika spelstil att upptäcka.

När spelarna väl är utrustad kan man samla sina vänner i Strikers Club-läget online. I det läget kan spelare skapa sina egna klubbar med upp till 20 spelare eller gå med i en redan befintlig klubb för att sedan tävla mot andra klubbar för att få poäng och ta sig upp i rankingen varje säsong. Klubbägare kan anpassa sin klubbs uniform och kommer också att tjäna in polletter efter varje match som kan användas för att snygga till klubbens arena.