Visste du att...

Twitch meddelar datum för Twitchcon Europa och USA

twitchcon

Amsterdam och San Diego

Twitchcon har fått vila ett par år, men nu har de meddelat att de spikat datum.

Europa och Nordamerika
Det är är det händer, närmare bestämt i Amsterdam den 16-17 juli och jänkarna får vänta till 7-9 oktober och då är det San Diego som gäller.

Vi har faktiskt varit på alla Twitchcon som arrangerats hittills och kan säga att om ni vill ha den bästa upplevelsen så är det USA som gäller. Berlin var rätt miserabel för att vara ärlig. I USA har Twitchcon studsat lite mellan olika ständer, men nu verkar det som den hittat ett permanent hem i San Diego och det tackar vi för. Mässan ligger mitt i centrum, allt finns nära och i det stora hela är San Diego en trevlig stad.

Twitchcon x 2. San Jose (överst) och San Diego.