Visste du att...

Digtalt E3 2022

E3 2018

E3 2022

Ingen mässa i Los Angeles i år heller vad det verkar.

Digitalt
Idag kan man läsa på Venturebeat att det inte kommer att bli en fysisk E3-mässa under 2022 heller. E3 har gått lite knackigt på senare år och är inte vad den har varit, så det kanske inte är någon överraskning att de fortsätter att köra den digitalt.

Anledningen är självklart pandemin och det är väl ganska vaket att inte chansa som så många andra gör. CES rullar på i Las Vegas i skrivande stund trots att många av de stora utställarna har hoppat av – dock visste inte arrangörerna om att det skulle komma en ny variant som sprider sig som en löpeld. Men att överhuvudtaget arrangera något i dagsläget är hur man än vänder och vrider på det en risk.

Det här innebär att den enda större spelmässan i USA under första halvåret kommer att vara PAX East i Boston. PAX-arrangörerna har redan hunnit arrangera en mässa i september förra året och den blev lite sådär. Färre besökare, färre utställare och inga av de kända varumärkena var på plats.

Att E3 inte äger rum i Convention Center i Downtown Los Angeles är kort och gott jäkligt trist.

nintendo e3E3 en gång i tiden.