Visste du att...

Oneplus Nord 2 – Pac-Man Edition

Oneplus Nord 2 × Pac-Man Edition

Oneplus fortsätter att göra samarbeten med spel. Det var inte jättelänge sedan de släppte en telefon tillsammans med Cyberpunk 2077 och nu är det Pac-Man som är i fokus.

Pac-Man
Oneplus presenterar nu en specialutgåva av Oneplus Nord 2 i samarbete med Bandai Namco.

”Med Oneplus Nord 2 x Pac-Man Edition bekräftar Oneplus sitt åtagande av att leverera uppfriskande och meningsfulla upplevelser till vår ständigt växande Community”, säger Pete Lau, grundare av Oneplus. ”Oneplus Nord 2 x Pac-Man Edition levereras med de otroliga funktioner som vår community älskade med den vanliga Nord 2, och levererar den nu i en anpassad paketering som firar videospelikonen Pac-Man.”

Man får ju inte ändra på citat, men vad det gör ont att se videospelsikonen i texten. Spelikonen eller bara ikonen hade varit så mycket bättre. Det är en översättning av ett citat och vi förmodar att det stod Video Game Icon och så blev det som det blev. Ha överseende.

”Sedan 1980 har Pac-Man underhållt spelare över hela världen med sitt mycket intuitiva spel, distinkta konststil och färgstarka karaktärer”, säger Aâdil Tayouga, Bandai Namco. ”Vi är glada över att se hur Oneplus Nord 2 x Pac-Man Edition fångar den legendariska karaktärens lekfullhet och skoj med sin anpassade hårdvara och mjukvara.”

5590 kronor
Oneplus Nord 2 × Pac-Man Edition har säljstart tisdagen den 16 november kl. 12.00 för priset 5590 kronor. Det finns endast en variant av enheten som kommer att säljas med 12 GB RAM och 256 GB lagring och återfinns på Oneplus.com.

Läs även vår recension av Oneplus Nord 2.