Visste du att...

Pax East får datum och det blir i april

PAX East 2018 - Dag tre

Pax East 2022

Det är på tiden att Pax i Boston flyttar till en senare månad så man slipper frysa häcken av sig i mars.

April
Det var två år sedan Pax arrangerades i Boston och det var ett av de sista – om inte det sista – eventet att arrangeras innan de flesta förstod att Covid-19 faktiskt var ett hot. Det kändes lite som arrangörerna blundade för den saken när de inte ställde in i mars 2020. Mest uppmärksamhet fick nog den mässan på grund av att klassisk TV-media dök upp för att fråga om besökarna kände sig säkra.

21 – 24 närmare bestämt
Boston brukar ha Pax i mars och det kan vara riktigt jädra kallt där, vilket gör att med de nya datumen 21 – 24 april blir det bättre på alla sätt. Mer tid att alla hinner vaccinera sig och solen har haft möjlighet att värma upp staden. Pax East kommer att blir prima kort och gott. I alla fall håller vi tummarna för det.

Bilderna är från Pax East 2019.

pax east 2019