Visste du att...

Twitchcon är tillbaka nästa år med två evenemang

twitchcon

Twitchcon är tillbaka

Många trodde nog att Twitch skulle stressa fram ett event i USA i år, men de hade det goda omdömet att vänta till nästa år.

2022
Det blir två Twitchcon-evenemang nästa år och de äger rum där det var tanken att det skulle gjort det 2020, det vill säga i Amsterdam och San Diego.

Första Twitchcon blir i Amsterdam och det är juli 2022. I oktober blir det Twitchcon i San Diego och det är väl vad vi kan kalla stora Twitchcon. Första och hittills ända Twitchcon i Europa var i Berlin och det var lite av en flopp skulle man kunna säga. Få utställare och den kunde inte alls mäta sig mot originalet i USA. Vi håller tummarna att Amsterdam blir större och bättre.

Twichcon i USA har bytt städer, men nu hittat ett hem i San Diego. Första eventet var i San Francsico, sedan San Diego och San Jose. För att nu som sagt vara åter i San Diego. Gemensamt är att alla städerna som arrangerat Twtichcon är att de börjar på San – och det borde väl innebära att Sandviken och Sandhamn varit på tapeten för Europa?

Bilderna från San Jose (ovan) och San Diego (nedan).

Twitchcon