Visste du att...

Gamescom 2021 i siffror samt nästa års datum

Gamescom 2021

Har du likt många andra missat att det var Gamescom förra veckan? Det här med digitala mässor har sin charm, men den är rätt duktigt begränsad.

Digital Köln
Den 25-27 augusti ägde Gamescom rum och blinkade du finns chansen att du missade hela saken. Öppningseventet som sänds från annan ort än Köln, Los Angeles skulle vi tippa, drog totalt 5,8 miljoner tittare och nådde en tittartopp på två miljoner samtidiga tittare. Besökare från över 180 länder tittade in på mässan.

Vi får hoppas att 2022 bjuder på riktiga mässor. Gamescom är en mässa likt ingen annan, den är rätt spartansk och volymkontroll förefaller inte vara en sak i Tyskland. I USA får man max ha en viss decibel, men i Tyskland blåser de nästan av taket. Oavsett så är det alltid kul att åka till Köln och besöka mässan, samt knalla runt i staden som har massor av sevärdheter.

24- 28 augusti
Nästa år kommer Gamescom att arrangeras mellan den 24 – 28 august.

gamescom