Visste du att...

Fredrik Wester är tillbaka som VD på Paradox

Paradox

Paradox genomför byte av VD och styrelseordförande

Fredrik Wester är tillbaka som VD på Paradox från och med idag.

Olika uppfattningar om bolagets strategi
På grund av olika uppfattningar om bolagets strategi framåt har Paradox Interactive AB:s VD Ebba Ljungerud beslutat att lämna företaget med omedelbar verkan. Styrelsen tillsätter med omedelbar verkan Fredrik Wester som VD.

Ebba Ljungerud stannar en period för att säkerställa en god överlämning. I samband med Fredrik Westers tillträde som VD har han avgått som ordförande i styrelsen. Styrelsen har beslutat att utse Håkan Sjunnesson, idag vice styrelseordförande, till styrelseordförande.

I pressmeddelandet kan man också läsa att ”Ebba har gjort ett fantastiskt arbete som vd för Paradox Interactive. Under hennes ledarskap har organisationen, basen av lojala spelare och våra spelprojekt stärkts och växt vilket ger bolaget goda förutsättningar för tillväxt under lång tid framåt. Vi beklagar att hon valt att avgå men önskar henne all lycka.”

Fredrik wester paradox