Visste du att...

Oneplus Buds Pro meddelade och kommer 25 augusti

Oneplus Buds Pro

Brusreducerande lurar från Oneplus som kommer i augusti.

Idag presenterade Oneplus officiellt sina första smarta adaptiva brusreducerande hörlurar.

”OnePlus har alltid varit engagerad i att leverera bästa möjliga användarupplevelse med teknik. Vi har utmanat smartphone-industrin med våra premiumenheter, och nu använder vi vår Never Settle-metod för bärbart ljud med OnePlus Buds Pro. Detta är vårt nästa steg för att skapa en riktigt sömlöst ansluten upplevelse för våra användare.” sade Pete Lau, vd Oneplus.

Oneplus Buds Pro har ett smart ANC-system som intelligent stänger ute oönskade ljudfrekvenser i realtid, till exempel brus eller sorl, och justerar nivån för brusreducering därefter för att hålla användarna fokuserade och odistraherade när de lyssnar på sina favoritlåtar. Varje Bud har tre mikrofon-inställningar som aktivt filtrerar bort ljudnivåer på upp till 40 dB efter behov, för att ge en mycket mer bekväm och skräddarsydd lyssningsupplevelse i motsats till konventionella ANC-system med fasta nivåer av brusreducering. Tillsammans med förbättrade brusreduceringsalgoritmer och en mekanisk design för att minska vindbrus säkerställer Oneplus Buds Pro att samtal alltid är kristallklara även i högljudda miljöer.

Buds Pro har Oneplus Audio ID, en noggrant kalibrerad ljudprofil som tillgodoser användarspecifika ljudkänsligheter. Tillsammans med två stora 11 mm dynamiska drivrutiner och Dolby Atmos-stöd ger Oneplus Buds Pro liv till musik med sin rik diskant, hjärtrytande bas och kristallklara sånger.

Utöver fantastiskt ljud har Oneplus Buds Pro också en bra batteritid på upp till 38 timmar tillsammans med laddnings-caset på full laddning, och snabbladdningen ger 10 timmars musiklyssning med en kort 10-minuters laddning. Hörlurarna stöder också OnePlus blixtsnabba Warp Charge, liksom Qi-certifierade trådlösa laddare från tredjepart så att användare hela tiden kan hålla kontakten med sin musik.

1690 kronor
Priset är 1690 kronor och lurarna kommer att vara tillgänglig att förboka från och med 18 augusti. Säljstart börjar den 25 augusti.