Visste du att...

Steam släpper en handhållen pc för de som inte vill sluta spela

Steam meddlar bärbart spelande

Steam Deck heter Valves Switch-liknande enhet som gör att du kan spela dina Steam-spel var du vill.

Steam Deck
419 Euro kostar den billigaste varianten, för det är som att köpa PC, olika varianter. En hade nog varit bättre… 679 Euro kostar den dyraste. Vad de innehåller ser du på bilden nedan.

Så här säger Valve om Steam Deck
Steam Deck is a powerful all-in-one portable PC. With a custom processor developed in cooperation with AMD, Steam Deck is comparable to a gaming laptop with the ability to run the latest AAA games. Your Steam library will be on Deck to play games wherever and whenever you want. Steam Deck is also an open PC, adding the ability to install any software or connect with any hardware.

”We think Steam Deck gives people another way to play the games they love on a high-performance device at a great price,” säger Valves grundare Gabe Newell. ”As a gamer, this is a product I’ve always wanted. And as a game developer, it’s the mobile device I’ve always wanted for our partners.”

Förhandsbokningar börjar den 16 juli och de levereras i december.

Lite snabbfakta. AMD, 7 tums skärm, Wifi och Bluethooth, Usb-c, micro-sd för expansion och tre olika lagringsvarianter. Läs mer här >>