Visste du att...

Spela Super Mario Party över nätet

Spela Super Mario Party med dina vänner online

Nintendo har nu släppt en uppdatering till Nintendo Switch-spelet Super Mario Party som lägger till flerspelsläge online.

På internet – det är där det händer
Inte en dag för sent att Super Mario Party kan spelas via nätet. Nu är vi inte helt 100 procent på hur det funkar, men det krävs en prenumeration på Nintendo Switch Online och att man äger spelet för att spela det online. Man ska också kunna spela med andra spelare genom att dela ut en kod, men huruvida det kräver att man äger spelet eller är prenumerant är vi lite osäkra på. Många PC-spel låter dig spela DLC:erna såvida du äger basspelet och bjuds in av en som äger DLC:n – vi tänker att det är något liknande upplägg här.

Följande spellägen är tillgängliga online för upp till fyra spelare

Mario Party
Välj bland 20 spelbara karaktärer och börja spela på ett spelbräde där du tar dig fram med tärningskast. Spela olika minispel för att få mynt som du kan få föremål eller stjärnor för. Den som har flest stjärnor vinner.

Partner Party
Två spelare samarbetar och fösöker få så många stjärnor som möjligt. Varje spelare kan röra sig fritt på brädet i sin jakt efter stjärnor vilket öppnar upp för smarta strategier och intensiva dueller.

Minispel
Sjuttio av de totalt 80 minispelen går att spela flera online. Perfekt för vänner och familj att ta sig an.