Visste du att...

Payday 3 lanseras 2023 och ges ut av Koch Media

Payday 2

Paday 3 har hittat en utgivare

Starbreeze meddelar att de har ingått ett co-publishing-avtal med Koch Media för lanseringen av Payday 3 under 2023.

Payday 2023
Via ett pressmeddelande kommunicerar Starbreeze att de kommer fortsatt vara ägare av Payday-varumärket som har fler än 28 miljoner installerade bas-spel. Bolagets nästa stora produkt, Payday 3, kommer fortsatt att utvecklas av Starbreeze och innebär en vidareutveckling av varumärket.

”Vi är glada över att kunna presentera ett exklusivt långsiktigt co-publishingavtal för Payday 3. Koch Media delar vår passion för Payday-franchiset och ”Games as a service”-modellen och tillsammans skall vi nu fortsätta utvecklingen och marknadsföringen av Payday 3 under spelets livslängd. Vi har nu rätt förutsättningar för att säkerställa en framgångsrik global lansering av Payday 3”, säger Tobias Sjögren, tillförordnad vd för Starbreeze.

Lite senare än vi trodde för att vara ärliga. Payday 3 kommer att lanseras på PC och konsoler under 2023. Då kan man även spekulera i att det inte kommer att släppas under januari eller februari, så någon gång mellan mars och november 2023 mest troligt. Starbreeze säger också att utvecklingsplanen adderar ytterligare innehåll och funktioner sträcker sig långt efter det ursprungliga utgivningsdatumet, vilket i princip innebär att de kommer att släppa en massa innehåll efter lanseringen – precis som de gjort för Payday 2.