Visste du att...

Avalanche fyller år och firar med rea

Avalanche Studios

18 år och rea

Upp till 80 procents rabatt på Avalanche-utvecklade spel på Steam.

18 år
I ärlighetens namn är 18 år lite udda att fira, men precis som med anledningar att ha fest så funkar alla anledningar för att arrangera en rea. Ni vet när Pelle har namnsdag är det anledning nog att ha en fest på lördag, lite så men med rea.

Numera ägs Avalanche av Nordisk Film och har på senare tid expanderat med studios i Malmö och Liverpool.

”Avalanche Studios Group has made an amazing journey over the past 18 years, and we couldn’t be more grateful to our player community,” sade Pim Holfve, VD Avalanche Studios Group. “Yesterday, we announced a bold new direction for Generation Zero and the Bloodhound companion in theHunter: Call of the Wild, and we’re only getting started. 2021 will be another exciting year for us – we will have much more to share with our players, and we’re moving to new offices in Malmö and Liverpool and look forward to celebrating 10 years in New York.”

Skynda fynda fram till 25 mars
Steam-rean började igår och pågår fram till den 25 mars. Bland annat spelet som inte är inspirerat av Stålenhags konstverk, jaktspelet och Mad Max ingår bland reatitlarna.

Generation Zero Avalanche thq